Lokale delicatessen worden geserveerd in het ondergrondse restaurant Kontioluola (De Berengrot). Dit in het bos verborgen restaurant opent zo nu en dan haar deuren voor speciale gelegenheden. De avond start met een welkomstdrankje bij de ijsbar (de ijsbar is geopend in de periode 31 december tot 31 maart). Het diner is vol traditionele, lokale Lapse delicatessen zoals vis uit onze meren, bessen uit onze bossen en rendiervlees geserveerd in typische Lapse stijl (drankjes voor eigen rekening). Transfers van en naar Ruka zijn inclusief.
Hoogtepunten
Beleef een authentieke avond in Iisakki Village met een heerlijk traditioneel Laps diner.Inleiding
Duur: 3 uur inclusief transfers
Vertrek: 19:00u (wo,za)
Reisdetails
Algemene informatie
Min. aantal deelnemers |
4 volwassenen |
Min. leeftijd |
3 jaar |
Inbegrepen |
Transfer en driegangen diner (exclusief drankjes). |
Opmerking | Vergeet niet om een fotocamera mee te nemen! |